Geuren

Geurcreme's

Om ergens neer te zetten en de lekkere geur te verspreiden

maar kan ook  op de huid aangebracht worden .

verkrijgbaar in deze geuren

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jasmijn

Lelietje van Dalen

Roos

Patchoeli

Orchidee

Sandelhout

Kamperfoelie

4 gram

verpakt in een mooi aluminium potje en een  paarse kartonnen verpakking

5,50€

Geurzakjes & Lavendelzakjes & Wierook

Oogkussen lavendel - naturel

Een lavendel oogkussen is een gemakkelijke en zeer werkzame manier om te genieten van de wonderbaarlijke effecten van lavendel aromatherapie. Leg eenvoudigweg zo'n kussentje over je ogen, adem lekker in, ontspan en geniet van het kalmerende effect van lavendel. Afbouwen van stress kan niet gemakkelijker dan dit! 
De kussentjes helpen ook bij hoofdpijn en gespannen spieren. Het lijnzaad in de kussentjes zorgt ervoor dat ze gemakkelijk plooibaar zijn en dus meegeven met de diverse vormen rond de ogen.
Bij het ontspannen van de ogen door middle van zo'n oogkussentje kunnen ook de wenkbrauwen, jukbeenderen en slapen meer ontspannen.
We hebben ook een kussen voor in de nek, om diepe ontspanning te brengen in het nekschoudergebied.

Probeer ze allebei voor een volkomen ontspanning.

Als je het oogkussen en/of het nekkussen even wat koelt dan kun je daarmee ook de ogen, nek en schouders lekker afkoelen. Dat kun je doen door zo'n kussen minimaal 10 minuten in de vriezer te leggen, of een paar uur in een plastic zak, waarbij het soepel en zacht blijft en een koel element toevoegt aan je ontspanningsbelevenis. Als de koelte minder wordt kun je het kussen omdraaien, waardoor je nog wat langer kunt genieten van de koelte.
Vermoeide ogen worden nog beter behandeld wanneer het kussentje iets warmer is dan lichaamstemperatuur, door het even in de magnetron te leggen. Leg een te warm kussen nooit direct op je ogen! Bij de nek is dat geen probleem.

lOogkussentjes vormen ook een prima aromatherapie cadeau voor mensen die je kent die het echt zo nu en dan nodig hebben om zich gemakkelijk te ontspannen.
Al onze oogkussens en nekkussens zijn gevuld met de hoogste kwaliteit biologische lavendel en bio-lijnzaad, uit Kroatië.

Materiaal: de zakjes zijn gemaakt van 100% katoen

 

Lavendel geurzakje 

Afmetingen: 5.5×17 cm 

stijlvol en handig aroma sachet die speciaal gemaakt is om aan een kleerhanger te hangen. De aangename geur van 100% biologische lavendel en lijnzaad zal voor ongeveer twee jaar blijven hangen en ervoor zorgen dat je kleren en ruimte altijd fris ruiken. Knijp om de paar maanden in het zakje om meer van deze hemelse natuurlijke geur vrij te geven.

Productspecificaties
Inhoud: biologische lavendel en lijnzaad uit Kroatië. 
Materiaal: de zakjes zijn gemaakt van 100% katoen.

 

Geurzakje citroengras

Gewicht: 20 g 

Voel je helder en levendig met de frisheid van deze geur en laat de geur van dit zakje de ruimte vullen.  

Ideaal om overal op te hangen en te genieten van de geur. 


Geurzakje vanille bonen

Gewicht: 20 g 

Ontspan met de warme en romige geur van vanille bonen. Dit zakje is een onweerstaanbare traktatie met pure, rijke en klassieke geuren. 

Ideaal om overal op te hangen en te genieten van de geur. 
 
Op bestelling verkrijgbaar in meerdere geuren.
 
Wierook Satya Nag Champa - stokjes 
 
Nag Champa is een met de hand gerolde mengeling van bloesems, specerijen en harssoorten, en elk stokje brandt ongeveer drie kwartier lang.
De natuurlijke ingrediënten van kruiden, harsen en Indiase specerijen (masala) worden gemengd om te komen tot een perfect, zacht aroma. Deze geurige wierook met haar zoetige, maar toch aardse geur zal elke stemming opbeuren, elke ruimte karakter geven.