Poetsen & reinigen & wassen

6,99€

 

Marcel's Green Soap.

We moeten stoppen met agressieve chemicaliën en aardolie te gebruiken in en rond het huis. Het is gevaarlijk, milieuonvriendelijk en... er zijn prima alternatieven beschikbaar.

Marcel’s Green Soap is het eerste merk in Nederland met 100% gerecycled plastic: een fles van 100% gerecycled HDPE. En uiteraard zijn die flessen zélf ook weer volledig te recyclen.

•Natuurlijke zepen, geen aardolie

•99% biologisch afbreekbaar

•Volledig uit herwinbare en gecertificeerde plantaardige ingrediënten, geen dierproeven

•Unieke mix van biologische oliën en parfum

•Ingrediënten minimale impact op milieu, geen chloor, zuren, fosfaten, parabenen

Alles reiniger  spray:

3,49€

Patchouli & Cranberry

Sandelhout & Kardemom

Lavendel & Kruidnagel

Basilicum & Vetiver gras

 

Handzeep:

3,49€

Sinaasappel & Jasmijn

Patchouli & Cranberry

Sandelhout & Kardemom

Lavendel & Kruidnagel

 

Allesreiniger:

3,49€

Sinaasappel & Jasmijn

Patchouli & Cranberry

Sandelhout & Kardemom

Lavendel & Kruidnagel

 

Afwasmiddel:

3,49€

Radijs & Bergamot

Sinaasappel & Jasmijn

Basilicum & Vetiver gras

Lavendel & Kruidnagel

 

Toiletreiniger:

3,49€

Sinaasappel & Jasmijn

Patchouli & Cranberry

 

Wasmiddel:

6,99€

Vanille & Katoen

Patchouli & Cranberry

 

Vaatwastabletten:

6,99€

Grapefruit & Limoen

 https://www.marcelsgreensoap.com/nl/

Aleppo ecologische vloeibare zeep

ook met jasmijngeur

 voor wasmachine/handwas

 

100 % natuurlijk afbreekbaar.
Geeft een uitstekend wasresultaat, zelfs op lage temperaturen.
Geschikt voor witte en bonte was en ook voor delicaat baby-wasgoed, geschikt voor wasmachine en handwas.
Geeft een heerlijke zachte jasmijngeur aan uw wasgoed.
Fles goed voor 28 wasbeurten!

Aleppo zeep

Aleppo zeep is de eerste harde zeepsoort ooit gemaakt. De zeep is vernoemd naar de stad Aleppo (halab) in Syrië waar de zeep afkomstig van is. De Aleppo zeep is te herkennen aan de bruin tot groene kleur en het heeft een zeer sterke geur. Aleppo zeep bestaat uit olijf- en laurierolie en is 100% biologisch afbreekbaar. De olijfolie in Aleppo zeep heeft een voedende en verzachtende werking op de huid en haar. Ook droogt de huid en het haar niet uit door de zeep, dit bij vele andere soorten zepen wel het geval. Aleppo zeep is een 100% natuurproduct en bevat geen dierlijke producten, kunstmatige geur –en kleurstoffen en conserveringsmiddelen. Aleppo zeep heeft een positieve werking op huidproblemen zoals: acne, mycose, psoriasis, een vette huid en zweren.

Aleppo zeep | Wat is Aleppo zeep?

Aleppo zeep is een 100% plantaardig en natuurlijke harde zeepsoort. Sterker nog het is de eerste harde zeepsoort die ooit gemaakt is. Aleppo zeep wordt al meer dan 4000 jaar gebruikt. In deze 4000 jaar is de wijze waarop de zeep word gemaakt altijd hetzelfde gebleven.. Aleppo zeep wordt gemaakt in koperen ketels van de volgende ingrediënten: olijfolie, laurierbesolie, water, soda, soda en zeezout. Aleppo zeep wordt 9 maanden gedroogd in de zon. De zeep is te herkennen aan de bruine tot groene kleur en heeft een sterk typerende geur. Aleppo zeep is afkomstig van de Aleppo (halab) in Syrië. Aleppo zeep is een zeer goed alternatief voor reguliere zepen, dit doordat het een 100% natuurproduct is en geen synthetische stoffen bevat. Aleppo zeep wordt ook wel ’de moeder aller zepen’ genoemd. Aleppo zeep wordt voornamelijk gebruikt voor het reinigen van de huid en het haar. De Aleppo zeep zorgt voor een zachte en gevoede huid. De laurierbesolie die in de Aleppo zeep zit heeft een bactericide, fungicide (schimmeldodend) en antivirale werking. De laurierbesolie schijnt daarnaast ook pijnstillend te werken. De aleppo zeep wordt veelal gebruikt voor huidproblemen zoals: acne, mycose, psoriasis, een vette huid en zweren. Aleppo zeep is voor ieder huidtype geschikt, zelfs voor de meest gevoelige huid. De zeep is geschikt voor dagelijks gebruik. De aleppo zeep wordt ook voor het haar gebruikt. De zeep is zeer geschikt om het haar te reinigen en als behandeling van schilfertje in het haar/hoofdhuid. Niet alleen is de zeep goed voor het reinigen voor het haar en de huid, maar het kan ook gebruikt worden voor de volgende dingen: voor het wassen van stoffen meubels, tapijten en linnen, voor een babybadje, hand of voet –bad en het verhelpen van kloven en wondjes op de handen. Het kan zelfs gebruikt worden als tandpasta! De aleppo zeep helpt bij de genezing van aften en voorkomt tandvleesontsteking.

Aleppo zeep | Geschiedenis van de Aleppo zeep

Aleppo zeep is de voorvader van de Marseille zeep en is uitgevonden door de Mesopotamiërs in het oosten van de Bosphorus. Aleppo is meer dan 4000 jaar geleden uitgevonden. Dankzij kruisvaarders is de aleppo zeep bekend geworden in de rest van wereld. Eerst waren de vloeibare zepen alleen nog maar bekend. De vaste zeep werd al snel nagemaakt door andere landen zoals Frankrijk. Vlak na de opkomst van de aleppo zeep werd de Marseille zeep uitgevonden. Het recept van de aleppo zeep is altijd het zelfde gebleven. Vroegere Koninklijke vrouwen zoals Cleopatra en de Koningin van Sheba maakte ook gebruik van de Aleppo zeep en hadden hier hun schoonheid aan te danken.

Aleppo zeep| Waar Aleppo zeep goed voor is

Aleppo zeep heeft een reinigende, ontsmettende en beschermende werking. De zeep kan gebruikt worden voor het reinigen van het haar en de huid. Huidproblemen kunnen door middel van gebruik van de aleppo zeep verholpen worden. Ook word aleppo zeep voor vele verschillende huishoudelijke doeleinden gebruikt. De aleppo zeep is zeer populair door de samenstelling van laurierbesolie en olijfolie, beide ingrediënten voeden en verzorgen de huid. Bij irritatie kan de zeep pijnstillend, genezend en kalmerend werken. Zoals bekend uit het nieuws wordt de regio Aleppo in Syrië zwaar getroffen door de oorlog. Door de oorlog begint de aleppo zeep een steeds schaarser product te worden.

Hoe hoger de concentratie aan laurierbesolie in de zeep, hoe meer antiseptisch (desinfecterend) de zeep is. De zepen zijn 100% natuurlijk en zijn geproduceerd in Syrië.